Brood bereid met desem binnen de supermarkt
Onder ons eigen label Echt vakmanschap zoals vroeger Bieden wij een aantal grootbrood artikelen in de vorm van een Batard en Pavé aan binnen de supermarkt. Deze producten zijn volledig bereid met desem, 100% natuurlijk en zonder toegevoegde E-nummers. Onze bakkers geven het brood maar liefst 24 uur de tijd om zich te ontwikkelen wat ook wel het fermentatieproces wordt genoemd. Dit alles zorgt uiteindelijk voor een brood wat rijk aan smaak is en vooral bekend staat om zijn heerlijke krokante korst. Hiermee bieden we de supermarkt een uniek product van hoge kwaliteit.
Bread Only
Van Oers foodservice werkt nauw samen met Bread Only bv. Samen importeren we de beste kwaliteit brood uit verschillende landen zoals Frankrijk en polen. Ons brood is terug te vinden in de detailhandel, Horeca en Retail.
Bread Only staat voor Respect voor de traditie in het maken van brood en volgens authentieke recepturen. Het toestaan van langere rusttijden van het voordeeg of desem waardoor het zijn smaak en karakter ten volle kan ontwikkelen. Ook wordt er gebakken op een stenen vloer waardoor het product een karakteristieke en kwalitatieve korst en kruim krijgt. Verder wordt er gewerkt volgens het clean label dat wil zeggen: uitsluitend eerlijke natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen en E-nummers.
Alle fabrieken zijn volledig voorzien van alle moderne technieken, zijn in bezit van alle gangbare certificaten als ISO, BRC en HACCP en werken volledig CO2 neutraal en omarmen het duurzaamheidsprincipe.